Lad IT Guy sikre din backup med en online løsning

Virker den? – Har den kørt i nat? – Virker min restore? – Tages der backup af det rigtige?
og vigtigst af alt – Har jeg den rigtige disaster recovery plan hvis uheldet skulle ske?

ITGuy kan hjælpe dig med alt det og mere til. ITGuy håndtere alt om din backup lige fra installation/konfiguration til det ½ årlige tjek af om der stadig bliver taget backup af det vigtige ting i jeres virksomhed.

Med online backup fra ITGuy bliver din backup automatisk sendt ud af huset, således at du slipper for at skulle huske på, hvem der skal tage backuppen med hjem hver dag. Backup er også med sikre data i forbindelse med ransomeware angreb.

Vi oplever desværre ofte at folk forventer at deres data i Microsoft 365 er beskyttet af Microsoft. Det er de ikke, Microsoft replikere data mellem deres datacentre i EU, men hvis data bliver slettet eller overskrevet, er de væk. Det er derfor vigtigt at der backup af Microsoft 365 således at data er beskyttet.

Vælger du online backup fra ITGuy, vil der blive aftalt et opstartsmøde hvor vi i fællesskab, aftaler hvad der skal tages backup af, hvor lang tid det skal gemmes mm samt laver en backupplan og disaster recovery plan. Dette er med til at sikre at ingen vigtig data bliver overset i forbindelse med backupprocessen.
Med den rigtige backup løsning er det muligt at genskabe servere direkte i skyen, således at I kan være op og køre igen indenfor 1 time i tilfælde af hardware fejl eller andre ulykker.

Hvor bliver mine data opbevaret?

Data bliver opbevaret i et af flere fuld udstyrede og armerede datacentre med køling, nødstrøm, redundant fiberforbindelse samt 3-punkts adgangskontrol. Alle Datacenter er beliggende i EU og opfylder Datatilsynetskrav til hostingcentre.

Kan jeg selv restore data?

Ja, dette gøres meget simpelt via kontrol panelet online.

Hvad kræves der af mit setup?

Der kræves en administrativ konto som har adgang til de relevante server/klienter/netværk/Microsoft 365.
En internet forbindelse med min. 5 mbit upload. Jo højere upload, jo mindre tid tager backuppen.
For Microsoft 365 er internet forbindelsen uden betydning.
En backup plan. Denne bliver udarbejdet i fællesskab på opstartsmødet.

Kontakt os