IT Sikkerhed

Undgå at dine data kommer i de forkerte hænder

Har I helt styr på jeres IT-Sikkerhed og lever I op til jeres egen IT-politik?

ITGuy tilbyder det meste i konsulentydelser, opsætning, support og vedligeholdelse, så slipper virksomheden for at holde sig opdateret på alt det nye. ITGuy hjælper med at planlægge og udvikle den rigtige løsning til dig. Vi taler om jeres behov og ønsker til jeres IT installation. Hos ITGuy giver vi jer et godt nærvær og tryghed i hverdagen.

UR7_1719

Passwords

En kode på 8 tegn med store og små bogstaver, tal og/eller tegn, er nødvendigvis ikke bedre end en kode på 12 tegn med store og små bogstaver. Dette skyldes at jo længere koden er, jo længere tid vil det tage at bryde den.

UR7_1694

IT Politik

Har I en IT-Politik og lever i op til den ?

ITGuy kan hjælpe med at få styr på tingene.

UR7_1771

Endpoint Security

Vi har lavet en komplet sikkerhedspakke, som giver den nødvendige basis sikkerhed. Computer(ne) beskyttes med et af markedets bedste sikkerhedsprodukter. Vi holder dem opdateret og overvåger status.

UR7_1685

Hjælp til sikkerheden

Vi oplever at mange får udarbejdet en IT-politik men ikke får lavet en gennemgang af denne samt om virksomheden lever op til de ting som er nedskrevet i IT-politikken. Det er vigtigt at man får lavet en årlig gennemgang af IT-politikken da dette er med til at sikre at IT-systemerne er sat korrekt op og medarbejderne har den fornødne viden omkring sikkerhedstrusler.

Hvis I ikke allerede har en IT-politik, kan vi hjælpe med at udarbejde en.

Passportal

Med ITGuy Passportal får virksomheden adgang til et stærkt værktøj, som hjælper medarbejderne med at højne sikkerheden omkring password. Det er muligt at angive forskellige roller til medarbejderne afhængig af hvilken information de skal have adgang til.

Medarbejderen har mulighed for at oprette egne koder samt dele koder med kollegaer. Dette gør det overflødigt med små gule sedler eller et fælles Word dokument hvor alt står i klar tekst.
Selve værktøjet er både online, app på mobilen samt som plug-in til browseren. Dette gør at medarbejderen altid har adgang. Det er beskyttet med brugernavn, 2-faktor autentificering og en stærk krypteringsnøgle.

Når det købes gennem ITGuy har vi mulighed for at dele den dokumentation og de koder vi har med jer. Dette sikrer at vi altid har opdateret dokumentation og alle parter har det samme billede, af IT-installationen.

Ledelsen har mulighed for at trække rapporter over hvilke medarbejdere der har tilgået hvilke koder, alder på koder samt styrke af de koder som er oprettet.

passportal

Interesseret ?

Send os en besked, og lad os finde ud af hvordan vi kommer igang

    Vi vil gerne have lidt info om virksomheden, navn, størrelse, hvad arbejder i med