Konsulentydelser

Rådgivende IT-konsulenter til din virksomhed

IT konsulenter med fokus på din forretning

ITGuy tilbyder det meste i konsulentydelser, opsætning, support og vedligeholdelse, så slipper virksomheden for at holde sig opdateret på alt det nye. ITGuy hjælper med at planlægge og udvikle den rigtig løsning til dig. Vi taler om jeres behov og ønsker til jeres IT installation. Hos ITGuy giver vi Jer et godt nærvær og tryghed i hverdagen.

UR7_1738

Hardware

Står du overfor at indkøbe ny hardware så tag os med på råd. Vi har fingeren på pulsen og kan i samarbejde med vores leverandører sammensætte den helt rigtige løsning både med hensyn til selve hardwaren men også med evt. leasing.

UR7_1772

IT-Politikker

Vi gennemgår dine IT-politikker, for at se om de er korrekte, om de er dækkende og ikke mindst om de understøtter din forretning, frem for at spænde ben.

UR7_1767

Fejlsøgning

Oplever du problemer med jeres IT, kan vi hjælpe med at fejlsøge. Vi finder en årsag til problemet og kommer med en konkret vurdering af hvad der skal til for at løse problemet.

UR7_1755

Second opinion

Har du brug for en second opinion i forhold til jeres nuværende løsning, så kontakt os. På den måde opnår du som kunde en tryghed i den forstående beslutning.

Det giver en god kommunikation for begge parter og er med til at sikre de rigtige løsninger hver gang.

Klippekort

Alle konsulenttimer der er udført af ITGuy kan betales med klippekort.

Klippekortet kan købes som 10 eller 20 timer. Fordelen ved klippekortet er at du opnår rabat på timeprisen og har nemmere ved at budgettere med udgiften, kontra at købe løbende timer. Klippekortet bliver faktureret med det samme.

Du vil hver måned modtaget en oversigt med forbrugte klip samt de resterende klip.

UR7_1718

Interesseret ?

Send os en besked, og lad os finde ud af hvordan vi kommer igang

    Vi vil gerne have lidt info om virksomheden, navn, størrelse, hvad arbejder i med