IT konsulenter med fokus på din forretning

ITGuy tilbyder det meste i konsulentydelser, opsætning, support og vedligeholdelse, så slipper virksomheden for at holde sig opdateret på alt det nye. ITGuy hjælper med at planlægge og udvikle den rigtig løsning til dig. Vi taler om jeres behov og ønsker til jeres IT installation. Hos ITGuy giver Jer et godt nærvær og tryghed i hverdagen.

En service aftale med 24/7 support giver tryghed for uanset at hvornår et evt. problem skulle opstå, er der altid nogle klar til at hjælpe.

Står du overfor at indkøbe ny hardware så tag os med på råd. Vi har fingeren på pulsen og kan i samarbejde med vores leverandører sammensætte den helt rigtige løsning både med hensyn til selve hardwaren men også med evt. leasing.

Det giver en god kommunikation for begge parter og er med til at sikre de rigtige løsninger hver gang.

Oplever du problemer med jeres IT, kan vi hjælpe med at fejlsøge. Vi finder en årsag til problemet og kommer med en konkret vurdering af hvad der skal til for at løse problemet.

Har du brug for en second opinion i forhold til jeres nuværende løsning, så kontakt os. På den måde opnår du som kunde en tryghed i den forstående beslutning.  

Kontakt os