Sikkerhedspakke til servere og klienter

Sikkerhedspakken består af 3 dele; Monitoring, Anti-virus og opdatering.

Monitoring

ITGuy tilbyder 24 timers overvågning af din(e) server(e) eller klienter med mulighed for alarm rapportering via email eller sms.

Overvågningen sker via en lokal installeret klient på de enheder som overvåges. Agenten indsamler status om services, performance mm. i et fast tidsinterval og efterfølgende uploader dette til et online dashboard. Herudover bliver der udført et dagligt tjek af f.eks.
Antivirus, ledig diskplads, vækst i diskforbrug, S.M.A.R.T status mm.
Med denne kontinuerlige rapportering opdages fejl hurtigt, på den måde kan vi forhindre fejlen i at vokse.

Du vil have adgang til dashboardet, således at du altid kan følge med i dit miljø.

Du vil modtage en skriftlig rapport 1 gang om måneden med et overblik over alarmer, oppetid mm. Med rapporten får du bevidsthed omkring tilstanden af jeres installation.

Anti-virus

Trussels billede i dag har ændret sig. Vi ved godt at vi skal være på vagt overfor vedhæftede filer. Men modtager vi en mail fra en kollega eller godt samarbejdes partner er tilliden høj. Dette ved de IT-kriminelle godt og derfor går de efter at bryde koden til email konti. Med adgang til email kontoen sender de kriminelle phising mails og skadelige links rundt til alle kontakter.

Med sikkerhedspakken er jeres enheder beskyttet mod ”almindelig” virus, skadelige links, hjemmesider mm. Med den indbygget firewall stoppes netværks angreb hurtigt og effektivt.

Opdatering

Inkluderet i sikkerhedspakken er automatisk opdatering af Windows, Office, Adobe og mange flere.

På den måde er du sikker på at også 3. parts programmer bliver opdateret løbende. Dette sikrer at Jeres sikkerheds niveau bliver højnet.

Kontakt os