Få et Lenovo ReThink produkt og spar penge

Hvad er et Lenovo reThink produkt?

reThink er en fællesbetegnelse for Lenovo overskudsprodukter, som har gennemgået grundig inspektion og kvalitetsstyring. Overskudsprodukter er oftest et resultat af overproduktion, aflyste ordrer eller demovarer. reThink forlænger produkternes levetid og gør dem igen til et attraktivt alternativ til nye produkter i markedet.

Med en bred produktportefølje, der består af notebooks, desktops, workstations, monitors, servers, og andet tilbehør, kan du altid finde et Lenovo reThink produkt, der matcher dine behov.

reThink konceptet er godkendt af Lenovo.

Hvorfor købe Lenovo reThink?

Mere værdi for pengene

Et Lenovo reThink produkt har præcis samme funktionalitet, stabilitet og ydelse som et nyt retail produkt. Idéen med reThink er at skabe sikkerhed for, at du får samme positive oplevelse med et Lenovo overskudsprodukt som med et nyt retail produkt – blot til en væsentligt lavere pris. Med et Lenovo reThink produkt kan du spare op til 30 % sammenlignet med et tilsvarende nyt Lenovo produkt.

Din sikkerhed for kvalitet

reThink kvalitetsstemplet er din garanti for, at produktet lever op til Lenovos høje standarder og dine forventninger. Alle reThink produkter gennemgår en grundig inspektion og kvalitetsstyring, som foretages af professionelle og certificerede teknikere. Herefter inddeles maskinerne i 3 grupper – guld, sølv og bronze – med forskellige kvaliteter og priser.

Alle reThink produkter leveres i en flot retail emballage med et synligt kvalitetsstempel.

Fuld Lenovo garanti

Alle reThink produkter er dækket af nøjagtig samme Lenovo garanti som tilsvarende nye Lenovo produkter.

Miljøvenlig

reThink programmet er miljøvenligt – versus destruktion af høj kvalitets produkter med længere levetid. Den værdi, der tilføres via reThink programmet, sikrer, at produkterne igen er et attraktivt alternativ til nye produkter på markedet. Dermed minimeres den overordnede miljømæssige påvirkning.

reThink kvaliteter

reThink er din garanti for kvalitet. Alle reThink produkter gennemgår en grundig inspektion og kvalitetsstyring. Dermed er du sikker på, at reThink produkterne lever op til Lenovos høje standarder – og dine forventninger.

Som en del af det professionelle screenings- og testprogram bliver hvert enkelt produkt både testet for fejl samt fysisk inspiceret. På baggrund heraf kategoriseres produktet i forhold til kvalitetsniveau.

reThink produkter inddeles i tre forskellige kvaliteter
Guld, Sølv og Bronze.

GULD

Ny Maskine.

SØLV

Ny med mindre kosmetiske, knap synlige ridser, kun på plastikdele IKKE på skærm.

BRONZE

Ny med mindre kosmetiske, synlige ridser, kun på plastikdele IKKE på skærm

Kontakt os